2024-11-12
🐽Satay Skewers $98鸡牛猪我哋拣咗猪肉串烧 一份6串食得出沙嗲酱混合咗花生碎同埋椰汁 无辣味㗎 甜味会比较突出猪肉粒软嫩有肉汁 唔会话烧到干柴柴好硬咁~🎃Pumpkin Curry Seafood Fried Rice $128饭底炒得干身粒粒分明带少少韧感海鲜都几大粒几足料㗎 仲有几只肥厚嘅大虾 味道鲜甜爽口弹牙最特别相信系佢哋twist咗传统嘅泰式菠萝炒饭用咗南瓜🎃咁啱万圣节前后嚟食好应节🤗大大粒南瓜令整体口感更绵密 亦带咗阵独特嘅甜味 口感香香糯糯🥗Larb Pork Neck Salad $98猪颈肉先腌制后烧烤 咸香焦脆越嚼越惹味猪颈肉丰富嘅油脂配搭大量沙律菜邪恶得嚟又好似中和翻😈配料都几多㗎堆咗一座小山丘出嚟有粗条洋葱 香叶 生菜 干辣椒 虾片等等 配搭酸酸甜甜嘅汁唔油腻好开胃🤰🏻🌶️Poh Tak Spicy & Sour Clear Soup $78汤类可以拣小份大份 两个人嗌小份就好足够啦!!唔好睇佢颜色清以为味道都系行清淡路线啊除咗有平时冬阴功嘅酸味同辣味之外 仲带浓浓嘅香茅柠檬叶嘅香料味!配料有大虾 青口 杂菇 蕃茄 啖啖都食到料🥄
鸡牛猪我哋拣咗猪肉串烧 一份6串
食得出沙嗲酱混合咗花生碎同埋椰汁 无辣味㗎 甜味会比较突出
猪肉粒软嫩有肉汁 唔会话烧到干柴柴好硬咁~
饭底炒得干身粒粒分明带少少韧感
海鲜都几大粒几足料㗎 仲有几只肥厚嘅大虾 味道鲜甜爽口弹牙
最特别相信系佢哋twist咗传统嘅泰式菠萝炒饭用咗南瓜🎃
咁啱万圣节前后嚟食好应节🤗
🥗Larb Pork Neck Salad $98
猪颈肉先腌制后烧烤 咸香焦脆越嚼越惹味
猪颈肉丰富嘅油脂配搭大量沙律菜邪恶得嚟又好似中和翻😈
配料都几多㗎堆咗一座小山丘出嚟
汤类可以拣小份大份 两个人嗌小份就好足够啦!!
唔好睇佢颜色清以为味道都系行清淡路线啊
配料有大虾 青口 杂菇 蕃茄 啖啖都食到料🥄