2021-07-03 174 浏览
🥯404 Plant 💫《上环》Bagel 瘾起 🙂去左呢间由网店发展到有实体店除左bagel🥯之外有意粉🍝同小食 店铺有两层 空间虽然唔大但系装修好得意 🤩后门出去有个小小户外位但可惜天气太热同埋落雨 我谂要到秋天坐先舒服今次叫咗一个甜一个咸bagel Triple Biscoff🥯 ($75) 一食落去就系我想要嘅贝果口感 烟银程度啱啱好唔会过硬或太软🤩🤩 好chewy 表面加左lotus 饼同淋左melted biscoff 酱中间夹埋cream cheese 有啲似花生酱同拖肥中之间嘅味道第一次食Lotus 饼 有啲似姜饼feel 整体来讲成个包都好好味😋Signature sandwich 🥯🥪($85)Sesame bagel 夹住一片烤过嘅菠萝同吉烈菇菇加蛋黄酱🤩超级好食!仲加$30配埋薯条🍟同lemonade 薯条亦非常香脆好食😋今次bagel 嘅质感令我好满意 加上佢好多款式餐厅系走纯素路线 不过价钱有啲贵但都会再encore !
🥯404 Plant 💫《上环》

Bagel 瘾起 🙂去左呢间由网店发展到有实体店

今次叫咗一个甜一个咸bagel

Triple Biscoff🥯 ($75)
Triple Biscoff

Signature sandwich 🥯🥪($85)
Sesame bagel 夹住一片烤过嘅菠萝同吉烈菇菇
Signature sandwich

今次bagel 嘅质感令我好满意 加上佢好多款式
餐厅系走纯素路线 不过价钱有啲贵但都会再encore !
2021-06-21
$150 (早餐)
Triple Biscoff
Signature sandwich