2020-12-18
< 👅Mamaday Studio💛> 📍油麻地前几日又去咗我最钟意嘅玩味Cafe 🤣🤣 入面楼高两层 有好多靓画靓景 打卡一流👍🏻👍🏻 仲有两只猫店长喺度😍 啱晒猫奴去🐱🐱🍅Homemade bagel 🥯 $38第一次试咸嘅bagel🥯 佢地嘅bagel系自家制 bagel加咗蕃茄干增加香气🥰 口感外脆内烟韧 系我钟意食嘅口感😛😛 而cream cheese 加咗洋葱 好重洋葱味🧅 同蕃茄干好match cream cheese 唔太腻 同bagel一齐食好夹❣️❣️🥔 是日精选咸食- 薯仔挞 $68呢个有惊喜❣️❣️一啲都唔系普通嘅薯蓉 最底层系幼滑嘅薯蓉 而上面铺咗一片片嘅薯仔🥔 一齐焗好香😛😛 入面嘅薯蓉加咗cream同香草🌿 食落好有层次 好好味😋 🥤73.5% 朱古力 (L) $42呢个朱古力好香浓🍫 而且好滑 似饮紧朱古力雪糕🍦😆 冬天饮热朱古力好幸福🥰 ☕️ Latte $38呢个latte 好重奶味 入口香滑 唔错👍🏻👍🏻 而且个拉花好靓 有诚意❣️❣️
前几日又去咗我最钟意嘅玩味Cafe 🤣🤣 入面楼高两层 有好多靓画靓景 打卡一流👍🏻👍🏻 仲有两只猫店长喺度😍 啱晒猫奴去🐱🐱 🍅Homemade bagel 🥯 $38
第一次试咸嘅bagel🥯 佢地嘅bagel系自家制 bagel加咗蕃茄干增加香气🥰 口感外脆内烟韧 系我钟意食嘅口感😛😛 而cream cheese 加咗洋葱 好重洋葱味🧅 同蕃茄干好match cream cheese 唔太腻 同bagel一齐食好夹❣️❣️ 🥔 是日精选咸食- 薯仔挞 $68
🥤73.5% 朱古力 (L) $42
☕️ Latte $38