2024-02-23 30 浏览
听朋友讲最近好兴去室内钓虾场😆今次跟朋友去位于新蒲岗既Habo钓虾场玩下,钻石山站A2出口行大约7分钟就到~一入到去场地好大好阔落👍🏻有两边大既钓虾场,侧边就有个用餐区。钓虾时间分为1-4小时,价钱相宜,同朋友黎聚会倾下计,又想有啲娱乐就岩哂。职员会先教钓虾方法同技巧,学完之后就可以自己试下啦😆我好好彩岩岩开始就钓到两只虾🤣真系要跟职员教既技巧🙌🏻开单价钱已包基本烹调(白灼及盐焗),另外可加钱试其他烹调方法同埋小食~场地都有饮品购买👍🏻我地拣左秘制蒜香酱油虾,个汁真系一流🫶🏻十分入味,生鲜钓既虾好弹牙🦐我地钓得唔算好多,但厨房都比多左几只我地食😆另外我地仲叫多左个小食:唐扬鱿鱼须配鱿鱼软骨👍🏻外脆,鱿鱼须好有咬口,份量足,值得一试👍🏻觉得钓虾场真系好值得黎呀,同朋友间唔中想揾啲新意思既话十分推介👍🏻食物:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐厅名称:Habo 室内钓虾场📍 地点:新蒲岗六合街9号Artisan Hub地舖

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️