2022-07-06
- 屋企人生日,于是外卖pizza hut去亲戚屋企庆祝🥳四人餐 (💰378 ) 本身可以拣pizza x1 、饭/意粉/小食 x3、焗白汁烟肉薯蓉 x1同埋饮品 x4,因为我哋有六个人,所以就另外加咗两款小食✌🏻我哋系网上落单,去到已经即刻有得攞,嘢食同餐具上都冇错漏👍🏼 整体上ok嘅,下面就主要介绍啲特别啲嘅嘢食啦😽🍕玩大芝味扭扭批 (期间限定) +💰32Pizza里面有百里香蒜蓉帆立贝、精选海鲜、车厘茄、日本小青瓜、蘑菇、红洋葱、火箭菜、意式香草烧汁同沙律酱🌟 最钟意系佢嘅扭扭批边,虽然因为外卖,pizza已经变咗到微暖,但系里面嘅芝士都冇变硬,仲有几浓郁嘅咸香,其他配料都好夹,个人觉得值得一试🙆🏻♀️🍛拿破仑蘑菇肠片焗饭🍝香蒜大虾炒意粉🍝海鲜宽条面有啲惊喜!官网上面写佢加咗蒜蓉牛油白汁,其实食落好似仲有啲半溶芝士挂喺每条宽条面上面🧀除咗pizza之外最钟意食呢个🫶🥔焗白汁烟肉薯蓉🍗原味鸡翼拼意式迷你肠 +💰38🍗辣味鸡翼拼意式迷你肠 +💰38每份有4件鸡翼同4条迷你肠:辣味鸡翼唔算太辣,比原味更惹味;迷你肠脆皮都好食😋.总括嚟讲性价比唔错,虽然啲嘢食唔系话好突出或者超好食,但系
🍕玩大芝味扭扭批 (期间限定) +💰32
🍛拿破仑蘑菇肠片焗饭
🍝香蒜大虾炒意粉
🍝海鲜宽条面
🥔焗白汁烟肉薯蓉
🍗原味鸡翼拼意式迷你肠 +💰38
🍗辣味鸡翼拼意式迷你肠 +💰38
总括嚟讲性价比唔错,虽然啲嘢食唔系话好突出或者超好食,但系价钱上应该比大部分同类型餐厅相宜,自己都几推荐俾一班想简单庆祝又唔想食太贵嘅朋友😆
(P.S. 欢迎follow埋我IG @foodstepsinhk 每日更新美食 thank you🙆🏻♀️)