2019-03-24 155 浏览
见呢度有得玩高尔夫球,又有得影下相打卡,就决定黎呢度个日都好肚饿仲未食野,就喺度食埋野先再玩呢度啲staff都好nice,主动问我地需唔需要一啲推介,帮我地介绍下有咩食物我地应该会中意食嘅咁佢地推一定要食嘅系pizza,所以我地都叫左个Tex-mex chicken cauliflower pizza $168(totally low cars and bread free!)个pizza好薄好薄,所以食落超级脆,好有口感!最中意食到佢啲边边位,唔会好似厚pizza咁又厚又硬,呢款pizza真系好啱我心水 配埋鸡肉同啲芝士等配料,真系一流,两个人食都食到。我地再叫左个cauliflower beef burger $155个层包系零面粉,系用椰菜花同杏仁粉整成,感觉好特别,唔会似一般嘅面包皮咁。中间嘅牛肉好juicy,不过切嘅时候就好易散。另外仲有薯条,好脆炸得好好味。食完就系玩嘅时候喇! 就算大家唔去小高尔夫球场玩,都可以喺呢边打乒乓球,仲有气垫球同足球机,同朋友仔一齐玩好刺激好开心呢度嘅灯光同阔落嘅环境,其实都几适合打卡,大家可以喺下啲位同角度,又可以影到靓相喇,又唔多人
见呢度有得玩高尔夫球,又有得影下相打卡,就决定黎呢度

个日都好肚饿仲未食野,就喺度食埋野先再玩

咁佢地推一定要食嘅系pizza,所以我地都叫左个

个pizza好薄好薄,所以食落超级脆,好有口感!
配埋鸡肉同啲芝士等配料,真系一流,两个人食都食到。