玫瑰花卖相的牛油果同雪糕😎打卡一流Everything toast多士上面有cream cheese同埋烟三文鱼,多士口感偏硬,但系我钟意食既面包来😂而主角牛油果🥑非常之软滑,入口一啲草青味都冇,完全似系食紧cream咁既质感但又唔会油腻。配上淋左柠檬汁既烟三文鱼真系好夹,而伴碟红色既酱系红菜头同埋一啲果仁混合,𠮶酱就甜甜地几特别。Lavender Cold brew薰衣草咖啡,重点系佢无糖又环有淡淡的花香🤩真系好fresh好清新,一开始我以为cold brew 会浓好多苦好多,但呢杯唔会太苦,比较适合女仔饮。Handcrafted Gelato Rose 都系洛神花嘅颜色最似玫瑰🌹而且我都未食过洛神花味嘅gelato 💕入口酸酸甜甜好开胃,睇得又食得,打卡一流之外味道都好好食。
玫瑰花卖相的牛油果同雪糕😎打卡一流

Everything toast

Lavender Cold brew

Handcrafted Gelato Rose