2019-05-10 65 浏览
前排on diet忍口唔饮台式饮品,奈何行街行到口淡淡,街角又见到呢间有咁多唔同味既珍珠,真系好难忍!佢地嘅手作珍珠系列,配上自家出品特别口味珍珠,例如有『樱花珍珠』、『芒果珍珠』、『白玉珍珠』、『火龙果』、『焦糖珍珠』,睇落已经相当吸引!喺主menu外,原来仲有『紫薯珍珠』配芋头饮品,紫薯配芋头,应该都非常浓郁香甜。主要吸引到我的,系『桂花手作珍珠』,好钟意桂花香味,今次融合了珍珠,创意爆灯!忍口咁耐,始终都系要饮番杯经典珍奶!『皇牌琥珀珍珠奶茶』,有得拣茶底,但喜爱乌龙既我竟然唔记得左拣,算啦!饮番红茶都好香。第一啖饮落口,有惊喜㖞!饮落去奶茶系冻既,而珍珠系新鲜热辣辣煮好,冷热交融,好正!新鲜煮好既珍珠真系好软好烟韧,暖笠笠,又充满焦糖味,好正呀!朋友饮荔枝椰果乌龙加桂花珍珠!桂花珍珠又系热辣辣做俾我哋,烟韧到好似食桂花糯米糍!桂花香味刚好,仲见到杯入面有桂花添呀!配埋椰味,令到成杯茶口感都好丰富,其实饮台式饮品,都系为咗有嘢𡁻下,过下口瘾咁啦!琥珀系列仲有。。。提供埋饮法,hastag 埋仲有机会饮多杯添呀!想试多d特式珍珠,推介「茶乐」!

忍口咁耐,始终都系要饮番杯经典珍奶!

琥珀系列仲有。。。

提供埋饮法,hastag 埋仲有机会饮多杯添呀!

想试多d特式珍珠,推介「茶乐」!