今日早左放工,但又未夠鐘食飯就去左公司附近間李圓圓試下佢啲野飲聽同事講佢啲野飲唔差,而且唔會太甜,所以平時少飲珍奶嘅我都去試一試飲!黑糖珍珠鮮奶黎講,只係飲過老虎堂同鹿角巷😂皆因都係佐敦同尖沙咀嘅位置,非常方便我啦!今次我都係叫左個黑糖珍珠鮮奶,原來仲有個option係多奶,但就貴三蚊。咁第一次飲就試下最基本嘅先啦!門口見到佢有情人節優惠,第二杯黑糖珍奶會有半價!可惜當日得自己一個啦,不過30蚊黎講都算係咁啦。李圓圓嘅黑糖珍奶係同其他舖頭嘅唔同,冰糖份量都係fix左冇得改嘅。黑糖味好重,珍珠都好林同埋好有黑糖味。不過個人認為甜左少少,但整體黎講我覺得李圓圓仲好飲過老虎堂😋如果冇咁甜嘅話就同鹿角巷一樣,冇得頂呀😆
今日早左放工,但又未夠鐘食飯
就去左公司附近間李圓圓試下佢啲野飲
2019-02-15
5 分钟 (外卖自取)