同朋友行完街见有d饿,就四围望下有咩好食朋友听过同事话呢度既食物都唔错,我地二人都未试过,所以就上左去试试先单点散嗌既餐牌有两本,一本系日式食物,而另一本就系西式食品当中有个“二人晚餐”HKd$498+10%既set,有齐西式同日式既食品,而且计落亦比单嗌抵,所以我地都唔想烦,直接order一个二人set啦先黎既系餐汤同沙律呢晚既汤系青豆忌廉汤而沙律就系烟三文鱼凯撒沙律味道都唔错,沙律既份量仲几多添!!!跟住就到日式串烧既部分啦~拼盘中有四款日式串烧自己就最中意个牛舌,虽然唔系好厚,身,但食落一啲都唔干又唔韧!!食够几串都仲得呀朋友仔就最中意个烟肉荔枝串,咸香既烟肉片卷入juice味甜既荔枝,两者既平衡刚好,难怪朋友仔会边食边赞既而个main course 就要左焗羊架,焗得外脆惹味,内有肉汁亦唔嚡,平日唔多食羊既朋友都话唔错,值得一试伴碟既薯菜仲要系我同朋友都中意既薯角,新鲜炸起又点会唔,好食呢但小甜魔表示:如果个二人餐包埋甜品就好啦xpppp
同朋友行完街见有d饿,就四围望下有咩好食

单点散嗌既餐牌有两本,一本系日式食物,而另一本就系西式食品

先黎既系餐汤同沙律

呢晚既汤系青豆忌廉汤

而沙律就系烟三文鱼凯撒沙律

味道都唔错,沙律既份量仲几多添!!!

跟住就到日式串烧既部分啦~
拼盘中有四款日式串烧

但小甜魔表示:如果个二人餐包埋甜品就好啦xpppp