2020-02-16
之前食过几次斑㦸但系都好失望,食到有啲心灰意冷。不过呢间幸福pancake系日本人气嘅即叫即整班㦸店!而且有朋友食过都话唔错,于是就充满希望咁样过嚟试吓!中午Lunch时段唔多人,唔需要等位。喺Counter叫完嘢食就拣个位坐低。叫完嘢食之后就会比低个咇咇机,班㦸ready好就会响,全部嘢都系自助,所以佢地唔会收加一嫁!等咗十至十五分钟左右,我点嘅呢款期间限定日本士多啤梨宇治抺茶炼奶班㦸就准备好啦身意抺茶爱好者,望到咁大pat抺茶cream,马上忍唔住试一试佢。佢地嘅抺茶cream份量系比得啱啱好,分配得好嘅话系可以送哂咁多啖嘅班㦸,啖啖抺茶口感,十分浓滑。班㦸就正常发挥,唔会太overcooked。正值士多啤梨季,士多啤梨好食唔意外🍓,但系如果可以比多少少就Perfect啦。另外佢地会比埋支炼奶你,系成支咁多,始终甜度呢啲都系自己较返好啲嘅,我就略略落少少已经ok嫁啦!是次班㦸大满足!
是次班㦸大满足!