2017-11-21 68 浏览
一路以黎食车仔面都系比较传统果种, 好似呢间咁样有少少YOUNG同活力既真系第一次见其实野食方面就真系差唔多, 无乜特别唔同, 不过讲到装修, 配套等等加埋就觉得比传统既车仔面潮好多体验完之后会觉得, 应该系后生仔开既! 哈哈首先入门口之前佢个招牌系一个3D既大碗, 劲大个模型凸左出黎, 都几抢眼入到去之后装修都算光鲜, 好光猛同埋干净, 佢个成个厨房系扮一架车, 食野果阵望落去好搞笑, 有D似油麻地果间鸡蛋仔之后落单佢唔系用纸同笔拣, 佢系有一张印得好靓既咭板可以画上去, 佢食落完单抺干争又可以再用讲到食乜, 今次叫左个牛腩鱼蛋肠仔幼面. 同平时食既车仔面都大同小异, 比较特别既系佢会落好多葱去吊味佢既杯都同平时有少少唔同, 佢系一个好似贡茶咁既外卖杯, 都几靓最后收银都系出电子单, 车仔面黎讲都比较少见!所以总括黎讲, 虽然每一个SMALL POINT都唔系D咩好特别既野, 但所有野加埋就好强烈感觉佢系一间比较潮既车仔面
体验完之后会觉得, 应该系后生仔开既! 哈哈

食野果阵望落去好搞笑, 有D似油麻地果间鸡蛋仔

最后收银都系出电子单, 车仔面黎讲都比较少见!

2017-11-19