2020-09-29 794 浏览
holt's cafe其实食中菜为主, 有点心, 但环境好西化, MENU都有少少西餐就咁睇, 真系唔知系酒黎, 其实我觉得个容器可以换一换呢个吞拿鱼沙律真系好好食, 系真系好食LOL呢个薯蓉又好好食, 劲软绵绵, 面头的蒜粒又脆龙虾意粉又系好好食, 第一次食呢种长度的意粉仲有蛋糕送~呢间餐厅网上BOOK时会问你洗唔洗比定幅相佢, 等佢预先认得你然后你一到就同你打招呼....好变态, 但实在系做得好足 亦会比BOX你TICK你系有咩occasion庆祝, birthday都有分male/female, 拣番相应蛋糕比你, 真系好细心而家餐饮界得番酒店餐厅会注重细节, 有时的确系over左但老实讲, 而家食野愈来愈贵, 唔计快餐, 普通餐厅2个人都可能过300, 稍为食好DD又过800但服务唔会太好, 又唔系靓环境, 又唔系真系好好食咁不如食少2间呢类餐厅, 比多几百去一次酒店餐厅食, 个服务真系好好多, 同埋个境一定有保证
就咁睇, 真系唔知系酒黎, 其实我觉得个容器可以换一换
呢个吞拿鱼沙律真系好好食, 系真系好食LOL

呢个薯蓉又好好食, 劲软绵绵, 面头的蒜粒又脆
龙虾意粉又系好好食, 第一次食呢种长度的意粉
仲有蛋糕送~

好变态, 但实在系做得好足
而家餐饮界得番酒店餐厅会注重细节, 有时的确系over左
但服务唔会太好, 又唔系靓环境, 又唔系真系好好食
2020-01-02