Best fd就搬新屋la! 梗系去佢屋企朝圣一下先, 佢话附近有间茶餐厅嘅瑞士鸡脾好好好好食, 一齐试下先, 店内座位用尽每一寸空间, 好彩都有个单边卡位坐, 阿姐安排座位方面简直系”澳牛”级嘅元秋版👍🏻.>Menu系一张过好多字嘅早餐, 常餐, 自由拼餐, 我睇左一阵先睇得明点配, 原来A嘅瑞士鸡脾/鸡翼/炸鸡系胆, 配B/C/E/F/H/M/Q唔同价钱. 红豆冰都只系加HKD2劲抵lor!>A+B (HKD37)招牌推介瑞士鸡脾🍗:首先鸡脾size够大件, 用叉轻转一拮就离骨, 里面嘅鸡肉非常入味上色, 瑞士汁甜甜地好好味呢.吉列鱼柳包:茶餐厅嘅客人以速食为主, 食完埋单就即刻有人坐低, 所以啲食物全是新鲜制作. li个鱼柳包好软熟, 揭开入面系金黄色架🤩, 两件现炸鱼柳热辣辣, 鱼肉OK滑, 配劲多鱼柳酱好moist好好味.>红豆冰 (+HKD2)好甜!!!!!! 太甜了!!!!!!! Typical茶餐厅style红豆冰, 用淡奶instead of而家好多用鲜奶整, 红豆有部分腍有部分有嚼口, 加HKD2实在抵.

A+B (HKD37)
招牌推介瑞士鸡脾🍗:
瑞士鸡脾

吉列鱼柳包:
吉列鱼柳包

红豆冰 (+HKD2)
红豆冰

2019-09-05