2017-08-22 425 浏览
去圣安娜谂住订个emoji生日蛋糕同大女庆祝生日, 去到见到啲蛋糕通常有一个叫做会员价, 再望下佢哋啲宣传单张,原来可以免费入会㖞, 仲有几张coupon ,即时download 个 apps入会先Coupon 包括一张订生日蛋糕$50嘅优惠券,要经apps订购 ,横掂我后日先拎蛋糕, 返去再问下个女钟唔钟意先。原来佢话唔要咁多花款呀,简简单单就可以 ( 大个女喇,已经唔净系钟意啲得意嘢)。 所以我就转咗订tiramisu蛋糕正正方方好精致,面层铺上满满可可粉,跟住一层芝士一层蛋糕,再一层芝士一层蛋糕, 芝士软绵绵,蛋糕又松软,好滋味其实我哋一向都会剪开个蛋糕纸盒做纸碟,但系佢哋而家直头有虚线, 可以跟住虚线搣开, 连纸叉都有得搣, 真系好环保㖞

外卖自取
庆祝纪念