2021-02-24
环境、服务、食物质素、景观都系好嘅👍🏻要靓景嘅话真系日头同黄昏时间系睇得好啲,夜晚情调气氛唔错。鲜柚子雪场蟹脚,酸酸甜甜好清新好开胃。法国龙眼蜜煎金蚝,有三只金蚝,甜甜地,个味道调控得好好,唔会太甜。八味金砖豆腐👍🏻👍🏻,豆腐够晒滑,不过两个人食都有啲太多。苏姜蟹肉蒸斑球,超大旧斑球超多蟹肉👍🏻👍🏻,好味。斑片肉松脆米鱼汤泡饭👍🏻👍🏻👍🏻,我超钟意呢个鱼汤,每人食咗两碗都仲有净。腐竹慕丝配山梅啫喱👍🏻👍🏻👍🏻最惊喜系个甜品,腐竹mousse 好浓豆味好正😍😍😍个raspberry 酸酸地,帮助一下消化真系perfect👍🏻PS. 嚟呢度要靠自己衡量一下食到几多,唔驶问staff建议。🤣🤣我哋落单前有问过侍应其实两个人叫呢度咁多嘢食会唔会太多,佢话其实可以,但系结果我哋食净好多嘢。PPS. 建议大家先睇吓两个Menu有咩饮先,因为如果一开始就开支水饮嘅话其实都唔使饮其他嘢。PPPS. 同朋友叙旧,两个人倾下计唔错,食物质素几好,见到都几多人系黎庆祝特别日子。佢呢度胜在有cocktail又有正餐有茶饮,你想chill d 饮下野都可以。不过日头先有点心😂。
要靓景嘅话真系日头同黄昏时间系睇得好啲,夜晚情调气氛唔错。
鲜柚子雪场蟹脚,酸酸甜甜好清新好开胃。
八味金砖豆腐👍🏻👍🏻,豆腐够晒滑,不过两个人食都有啲太多。
苏姜蟹肉蒸斑球,超大旧斑球超多蟹肉👍🏻👍🏻,好味。
鲜柚子雪场蟹脚
法国龙眼蜜煎金蚝