环境、食物、包装、陈设都好靓,但份量唔多,味道正常。服务好好,店员亲切。为庆祝同事生日,拣左呢间靓靓餐厅同佢食生日饭。由于疫症,所以即系舖头细细都系坐唔满嘅。我地叫左两个蘑菇risotto 同一个carbonara 同埋一个 Blue Earl Grey Cake. 舖头唔多客,但上菜时间都几耐,1:10pm入座,到1:40pm先上菜😅 仲要食物黎到唔系好热,只可以话系暖暖地。呢个risotto 好足料,上面舖满蘑菇👍🏻 佢唔系好奶好creamy 个种,上面加左d 黑醋调味呢个carbonara 我无食,但同事话系一个正常嘅carbonara,而我嘅comment 系好细份😂因为唔够时间所打包左呢到个signature cake - Blue Earl Grey 番公司食。上面嘅蓝色cream 好滑好有奶味,而下面嘅earl grey 味蛋糕好松软,茶味浓郁,两著混埋就岩岩好,唔会觉得d cream 好heavy,值得一赞嘅系个蛋糕唔会好甜👍🏻 好味呀❤️(不过个蛋糕要$72 一件)总结,呢间餐厅所有野都好靓,而且系做得好全面,例如:餐纸有印花、外卖盒好靓、外卖盒个贴纸都有设计过,等等。

Truffle  Mushroom  Risotto

Carbonara

Blue  Earl  Grey  Cake

总结,呢间餐厅所有野都好靓,而且系做得好全面,例如:餐纸有印花、外卖盒好靓、外卖盒个贴纸都有设计过,等等。如果黎打卡确系一流!热食则属正常,蛋糕值得一赞👍🏻

2020-03-06
庆祝纪念