餐厅喺裕民坊3楼平台餐厅 用色都几靓$368/2人晚餐套餐 性价比系唔错我哋升级咗啲主菜 另外加点咗甜品 食到几好食嘅烤鸡同pasta~ 👨🏻‍🍳🤳🏻餐汤&包个汤真材实料几好饮个包软身 有vinegar n olive oil 点~👨🏻‍🍳🤳🏻白鳀鱼蓉茄子蓉多士 腌制咗嘅白鳀鱼有醒神嘅酸味😳 肉质有弹性 茄子蓉得好软滑 系个几特别嘅starter! 👨🏻‍🍳🤳🏻 意大利风干火腿拼盘ham拼盘有3款唔同品种嘅肉 同提子好夹 🍇👨🏻‍🍳🤳🏻 迷迭香柠檬烤鸡半只 +$80❤️‍🔥圣诞月食烤鸡都几好feel 🍗呢个烤鸡有啲惊喜 个皮一切就feel到够脆🥹鸡油慢慢渗出嚟 然后食落好嫩滑 \(//∇//)\👨🏻‍🍳🤳🏻 新鲜波士顿龙虾意粉❤️半只大开边龙虾上枱🦞多肉有膏 龙虾味几香 🍝 手工意粉真系做得几出色 烟靭弹牙挂到汁👨🏻‍🍳🤳🏻Tiramisu +$38❤️ & 奶冻配百香果酱 $38想食个有圆满仪式感嘅dinner 所以加咗钱要dessert tiramisu 好好食 fingers湿润 亦都有微微蛋香🫶🏻 钟意重奶香嘅可以食佢个奶冻🥛👨🏻‍🍳🤳🏻hot matcha latte (oatmi
餐厅喺裕民坊3楼平台餐厅 用色都几靓
$368/2人晚餐套餐 性价比系唔错

👨🏻‍🍳🤳🏻餐汤&包
个汤真材实料几好饮
个包软身 有vinegar n olive oil 点~

👨🏻‍🍳🤳🏻白鳀鱼蓉茄子蓉多士
腌制咗嘅白鳀鱼有醒神嘅酸味😳 肉质有弹性 茄子蓉得好软滑
系个几特别嘅starter!

👨🏻‍🍳🤳🏻 意大利风干火腿拼盘

半只大开边龙虾上枱
🦞多肉有膏 龙虾味几香
🍝 手工意粉真系做得几出色 烟靭弹牙挂到汁

钟意重奶香嘅可以食佢个奶冻🥛

👨🏻‍🍳🤳🏻hot matcha latte (oatmilk) ❤️ & iced lemon tea
Matcha latte拉花系只兔仔都几有心思 🐇
重点系好好饮 个matcha味好香唔会好假 🍵