2020-11-06
Vici Stage (荃湾) -系有气氛嘅泰式bar & restaurant 🍸💕 呢度环境气氛一流又唔会太嘈,而且环境好干净企理,喺度同朋友慢慢食下野,倾吓偈,再饮番杯简直一流💖 -🔍 香煎带子大虾泰式田园沙律 $98大大只带子同埋大虾😍 沙律菜主要系羽衣甘蓝,仲有青瓜丝、萝卜丝、小蕃茄等等,酸酸地,极之开胃🤤-🔍 冬阴功海鲜pizza🍕 $128冬阴功味十足嘅Pizza🤩 再配搭足够份量嘅芝士,仲有拉丝效果添!😍 一上菜已经闻到好香嘅味道,食落去亦都好浓味,饼底系薄批𠮶种,但未去到薄片嘅程度~-🔍 新鲜蟹肉蟹膏意大利饭 $138好香蟹肉嘅味道,上面仲有好多嘅蟹肉,同埋铺咗金箔,即刻高贵咗好多💕 食落去意大利饭粒粒分明,蟹肉味浓,creamy得来又唔怕太漏👍🏻-🔍 whisper 🍸饮落去好清新嘅感觉!有接骨木花香嘅香味,清新嘅感觉令到好易入口🤤-🔍 happy ending🍸饮落去酸酸地,系好香嘅热情果味,好fresh, 好吸引!一路食嘢一路饮更加开胃!-📍Vici Stage (荃湾)荃湾沙咀道325-331号德仁楼地下B舖
🔍 香煎带子大虾泰式田园沙律 $98
🔍 冬阴功海鲜pizza🍕 $128
🔍 新鲜蟹肉蟹膏意大利饭 $138
🔍 whisper 🍸
🔍 happy ending🍸
📍Vici Stage (荃湾)
荃湾沙咀道325-331号德仁楼地下B舖