2019-11-10 2332 浏览
星期日想食brunch,之前已揾到呢间,不过上次冇位,今日有位,试一试入到去个环境系唔错嘅因为有个落地大玻璃直望狮子山感觉非常好前菜方面有沙律菜几新鲜捞出嚟嘅沙律普普通通也有 cold cut ,冻海鲜冻海鲜有波士顿蟹钳,冇乜蟹味,唔系好好食。冻虾呢个ok,反而做得最好嘅系青口,好食。有芝士 collection有洋葱汤同埋陈皮红豆沙,洋葱汤正正常常冇特别但系竟然个面包几好食我都焗咗几粒食,非常好食咁多间酒店我都唔拣,拣呢度当然第一近我深水埗,第二有即磨咖啡任饮不过佢只咖啡豆麻麻地,非常似廿四味嘅味道主菜我叫咗比目鱼蕃茄忌廉汁,老婆食烧春鸡,非常估唔到个比目鱼超级好食,个面非常香脆,肉滑有肉汁烧春鸡肉算嫩滑,而且份量充足甜品呢度亦都做得好出色有奶冻,柠檬蛋糕,日本芝士饼,黑森林,桑子慕丝挞,仲有movenpick雪糕埋单四旧水两个人讲真咁嘅环境,款式虽然唔多嘢拣但质素算做得好一个人足够会饱环境静,倾计非常好枱之间亦都有足够空间旺角地点方便冇乜投诉
入到去个环境系唔错嘅
因为有个落地大玻璃
直望狮子山感觉非常好

前菜方面有沙律菜几新鲜
捞出嚟嘅沙律普普通通

也有 cold cut ,冻海鲜

有芝士 collection

有洋葱汤同埋陈皮红豆沙,洋葱汤正正常常冇特别

但系竟然个面包几好食
我都焗咗几粒食,非常好食

咁多间酒店我都唔拣,拣呢度
当然第一近我深水埗,第二有即磨咖啡任饮
不过佢只咖啡豆麻麻地,非常似廿四味嘅味道

烧春鸡肉算嫩滑,而且份量充足

甜品呢度亦都做得好出色

埋单四旧水两个人
讲真咁嘅环境,款式虽然唔多嘢拣
但质素算做得好
一个人足够会饱