2015-10-26 2101 浏览
Reserve左星期六夜晚八点同男友庆生准时到达 环境不错 唔嘈 可以倾到计 人唔算好多到埋单九点半果阵先差唔多九成fullTotal order左4样野加两杯cocktailLobster mac & cheese - (通粉)芝士味够 唔太漏 但有少少咸Sirloin Steak bites - 整晚最满意的一碟!大约五成熟~有肉汁👍🏻Charred eggplant - 嗅落味道几香 可惜口味怪怪的 唔岩我地🙈睇返menu 原来有莞茜@@唔怪得...Slider combo - 蘑菇果个都几特别..Kiss from a rose & Side car - 原本系被果杯雪条cocktail 吸引黎哩间餐厅 但点知竟然sold out 有点失望😢总括黎讲 食物系偏细碟 好彩我俩算细食 所以都食得饱。如果饮野黎讲环境算唔错 值得再黎!
Reserve左星期六夜晚八点同男友庆生
准时到达 环境不错 唔嘈 可以倾到计 人唔算好多
到埋单九点半果阵先差唔多九成full
Total order左4样野加两杯cocktail

Slider combo - 蘑菇果个都几特别..

庆祝纪念
生日