2017-09-19
系尖沙咀睇完中医每次经过宝勒巷都会见郅Wing’s Kitchen, 晚上入面点了蜡烛, 感觉气氛不错, 今晚约了表妹食饭, 一于试下Wing’s Kitchen, 餐厅地点在尖沙咀宝勒巷位, 系尖东站或尖沙咀站行去大约8分钟, 地点方便。睇左餐牌觉得单点价钱也不便宜, 虽然有2个套餐, 最平套餐主菜只有意粉PIZZA的也要$408, 最后要了Deluxe Set Dinner for 2 persons ($408)Deluxe Set Dinner包括 :是日头盘及是日餐汤主菜 : 卡邦尼扁意大利面 Popeye Pizza 大力水手薄饼是日甜品咖啡或茶是日头盘 : 烟鸭胸沙律沙律菜新鲜, 烟鸭胸两片薄切。份量唔多, 几啖食晒。是日餐汤 : 磨菇汤磨菇汤不错, 饮到有粒粒的磨菇碎, 咸淡适中。如果配埋有餐包仲好呢。卡邦尼扁意大利面意大利面够弹牙, 烟肉片也很多。酱汁够浓。Popeye Pizza 大力水手薄饼内有蕃茄,菠菜,芝士等材料, 可惜份量太少, 不够饱肚。是日甜品 : 咖啡慕丝上面画了W字,代表店名 Wing’s, 甜品普通。连埋加一, 每人约$220, 感觉唔算抵, 因为
Deluxe Set Dinner包括 :
是日头盘及是日餐汤
主菜 :
是日甜品
咖啡或茶
是日头盘 : 烟鸭胸沙律
沙律菜新鲜, 烟鸭胸两片薄切。份量唔多, 几啖食晒。
是日头盘 : 烟鸭胸沙律
是日餐汤 : 磨菇汤
磨菇汤
卡邦尼扁意大利面
意大利面够弹牙, 烟肉片也很多。酱汁够浓。
Popeye Pizza 大力水手薄饼
内有蕃茄,菠菜,芝士等材料, 可惜份量太少, 不够饱肚。
是日甜品 : 咖啡慕丝
上面画了W字,代表店名 Wing’s, 甜品普通。
是日甜品 : 咖啡慕丝
连埋加一, 每人约$220, 感觉唔算抵, 因为食物款式普通而且不多。若果在食物上可以略加心思, 相信定必更好。