2021-11-29 422 浏览
📍 拣得啱车仔面 上环有间环境干净企理嘅车仔面店😆 上星期小编就同朋友去食左平时专营车仔面嘅店环境都比较污糟 所以小编都好少去食🙈-六𩠌车仔面 $83面类有好多款选择~ 小编就拣咗佢哋比较特别啲、生酮可以食嘅魔芋丝😆食落口感弹牙 又低卡 食完完全唔会有邪恶感🤩原本车仔面$45就配三款𩠌 小编见我好多款𩠌都好吸引但系又做唔到抉择 最后就决定叫多3款😳分别系花菇仔、卤水蛋、金钱肚、牛蒡丸、黑松露鸡肉水饺同墨鱼丸🤤特别推荐佢哋嘅黑松露鸡肉水饺🥟 好香黑松露味!另外汤汁我就拣咗卤水汁 食落去咸咸地😆豆浆 +$10系支装豆浆 方便如果饮唔晒嘅话可以拎走☺️饮落去豆浆味道浓郁 又唔会太甜👍🏻七𩠌车仔面 $95另一碗我朋友就叫咗清汤幼面~拣咗腐竹、紫菜、鱼皮饺、龙虾丸、牛丸、牛肋条同香菇鸡肉水饺🥟牛肋条食落好入味🤫 钟意食肉嘅要试吓🙆🏻‍♀️冻奶茶 +$10冻奶茶饮落去奶茶味都重🤤 滑嘅口感醉鸡翼 $35一共有5只 食落去肉质唔鞋 有少少酒香麻辣鸭血 $42呢个价钱系大份装 一共有5旧左右嘅大鸭血食落去辣味浓郁 钟意食辣嘅一定可以满足到你🤭咖喱鱼蛋拼猪皮 $24鱼蛋系陈皮鱼蛋 食落去苦苦地 有少少弹牙嘅
📍 拣得啱车仔面
上环有间环境干净企理嘅车仔面店😆 上星期小编就同朋友去食左
平时专营车仔面嘅店环境都比较污糟 所以小编都好少去食🙈
六𩠌车仔面 $83
食落口感弹牙 又低卡 食完完全唔会有邪恶感🤩
特别推荐佢哋嘅黑松露鸡肉水饺🥟 好香黑松露味!
另外汤汁我就拣咗卤水汁 食落去咸咸地😆
豆浆 +$10
系支装豆浆 方便如果饮唔晒嘅话可以拎走☺️
饮落去豆浆味道浓郁 又唔会太甜👍🏻
七𩠌车仔面 $95
另一碗我朋友就叫咗清汤幼面~
牛肋条食落好入味🤫 钟意食肉嘅要试吓🙆🏻‍♀️
冻奶茶 +$10