2020-02-19 22 浏览
平时都留系屋企食饭 今次难得可以同友人出街食饭 夜晚就系元朗食左泰国菜!一入去已经觉得个环境好优美 因为系半露天既酒吧餐厅 虽然平时大多数食既系西餐 但系今次泰国菜都俾到我好大惊喜小食并盘成个并盘有好多好多小食 最出名既泰式虾饼好爽脆 串烧更系烧到好入味 仲有特色春卷 配埋餐厅提供既甜酸酱或辣酱 令我下次黎都想再试!特色虾酱炒饭依个菜式既卖相十分吸引 中间夹左个魔鬼鱼皮既炸物 侍应好耐心解释返要将啲炸品同啲饭伴埋黎食 加左啲炸物食落去成个饭都好有咸香 必点!马拉盏炒通菜本身钟意食通菜 加上马拉盏既炒法令到啲菜辣而香 非常好食 软壳蟹咖喱好大份好大份 好多软壳蟹 啲咖喱唔会太辣 软壳蟹啲蟹肉配埋咖喱个配搭啲味道好出 真系食到肚都饱呀今次!整体黎讲 个环境优美 啲侍应服务态度都良好细心有耐性 食物质素都很高 值得推荐去试!

小食并盘

特色虾酱炒饭