2022-11-28
呢间餐厅性价比几好,喺Yoho Mall大商场嚟讲价钱唔算贵,而且份量同味道都ok,值得推介👍🏻装修高级,如果食烟或者有宠物都可以坐室外,地方好大招牌酸菜鱼(例牌)($198)果然系招牌菜,份量好多,鱼肉肉质嫩滑,配菜有莴笋、芽菜、菇类、薯粉等等,酸辣适中,唔会过咸,花椒味好香🤤烧椒皮蛋($58)烧椒同蒜茸好香,酱汁系陈醋,好开胃👍🏻👍🏻唔辣,唔食得辣都食得花雕醉鸡($88)肉质唔鞋,估唔到连鸡胸位都唔柴,酒味非常浓,我自己几钟意🥰份量非常足糖醋小排骨($88)一食落口甜甜地,然后再食到香醋味,排骨细细旧,一口一啖,唔多肥膏,煮得好淋,送饭一流👍🏻👍🏻四川担担面($68)面质唔系传统嘅幼蛋面/上海面,系似日式拉面𠮶只面质,汤底有浓郁花生味,食到粒粒菜圃同肉碎,好味~冲绳黑糖芋圆冰粉($38)推介呢款甜品,黑糖系有少少稠身,芋圆食到芋头同番薯味,冰冰凉凉好舒服😋😋整体价钱合理,份量足够,会想再嚟食!👍🏻👍🏻
装修高级,如果食烟或者有宠物都可以坐室外,地方好大
招牌酸菜鱼(例牌)($198)
烧椒皮蛋($58)
花雕醉鸡($88)
糖醋小排骨($88)
四川担担面($68)
冲绳黑糖芋圆冰粉($38)
整体价钱合理,份量足够,会想再嚟食!👍🏻👍🏻