2018-07-02
上网见到哩度做紧甜品放题 所以就谂住bk位去试下啦😎 见到menu都好多选择!因为都肚饿 所以叫左个2人餐!餐厅位于亿利工业大厦,一出荔枝角地铁站后都好快揾到,交通方便。一搭䢂上到去就俾个门口吸引,入到室内灯光柔和,颇有气氛,两边放有木枱木凳,中间有条阔落既通道,最令人吸引既系唔同位置上都有唔同既小植物来装饰,予人感觉悠闲最吸引系个前菜拼盘! 入面有水果 芝士 三文鱼沙律 松露蚬 同埋鹅肝包! 超级好味! 而且卖相好吸引! 鹅肝入口即溶,松露都好香口 一上碟已经系吸引哂得地两个女仔既目光👶🏻 果包系我人生咁耐以黎第一次袋咁正既包! 本身以为会好饱 但佢有蓝梅酱 配埋鹅肝 酸酸味味 真系意想吾到咁夹!最后是甜品了~甜品有餐牌可选择2款^^ 我地选择左一个焦糖炖蛋、一个蓝莓蛋糕🍰2款甜品各有特色,其中焦糖炖蛋甜而不漏,味道岩岩好~焦糖表面香滑脆口~令人想一试再试^^ 至于蛋糕也是不错推荐^^但相对较甜!
令人想一试再试^^ 至于蛋糕也是不错推荐^^但相对较甜!