Weekday睇concert前around 730黎, 可能时间尚早, 去到净得另一台客. 入面装修都几港式café feel. 有个小露台但坐低唔会望到街境. 向香港由法国人开的crepe, 净系食过la creperie, 所以成晚系甘比较…选择呢度冇la creperie甘多. (但其实个人觉得la creperie好难拣, 因为太多选择)叫左个Italian crepe. 有parma ham, salami 同cheese. La creperie 咸crepe的皮系乔麦皮, 食落鞋鞋地. 呢到用返正常皮, 我比较钟意正常皮, 呢度亦冇整得甘㶶. 劲钟意佢够多cheese, cheese味亦几劲, 加埋parma ham同salami真系好正.呢度的La crepe suzette亦比我上次响la creperie食好. 同样系橙酒点火, 佢分量较得几好, 唔会太重酒味食落苦涩, 亦唔会太甜. 女人一致赞好~~ 另外叫左杯apple cider.总结: 如题. 虽然环境冇甘好但好味过la creperie. 位置对我黎讲亦好好多, 会返黎的.