2022-09-08 360 浏览
之前喺沙田食过一次,但当日挂住同朋友倾计,而且限时嘅情况下,体验有点差。不过相信佢一直以来嘅好评,所以今日喺荃新天地再食一次。中午1点去到,虽然系lunch time 但座位好多,完全唔洗等就有得入座。我同老公二人,虽然净系睇menu 已经觉得被吸引,但由于唔太饿,所以佢叫咗个意大利辣肉肠蕃茄扁意粉,而我叫咗份鸡肉牛油果多士。上枱先黎一碗龙虾汤,拎到埋黎已经好香浓,但饮落香而不咸,唔重味,啱啱好,最怕超咸龙虾汤。1.意大利辣肉肠蕃茄扁意粉唔重味,但以平时食西餐口味去比较,衣个辣肉肠够辣,好食2. 鸡肉牛油果多士我个人系几钟意食包,所以唔饿再加上menu 有选择,二话不说。衣个要赞,因为食太多出面牛油果酱带酸味,非常影响味觉体验,但衣到唔酸不特止,即使加埋蕃茄都仍然控制得好好👍🏻鸡肉粒同牛油果酱混合,配埋松脆多士,十级满意!3.明太子单骨鸡翼少辣,味道唔错 ,但炸粉有少少厚。饮品:1.So Strong老公话淡口冇乜味2.So Smooth我衣杯甜中带微酸,醒胃不论食物同环境,都打卡able👍🏻环境:🔴🔴🔴🔴🔴服务:🔴🔴🔴🔴⭕卫生:🔴🔴🔴🔴🔴食物:🔴🔴🔴🔴🔴

1.意大利辣肉肠蕃茄扁意粉
唔重味,但以平时食西餐口味去比较,衣个辣肉肠够辣,好食

2. 鸡肉牛油果多士

3.明太子单骨鸡翼
少辣,味道唔错 ,但炸粉有少少厚。

饮品:
1.So Strong
老公话淡口冇乜味

2.So Smooth
我衣杯甜中带微酸,醒胃

不论食物同环境,都打卡able👍🏻

环境:🔴🔴🔴🔴🔴
服务:🔴🔴🔴🔴⭕