2020-09-14 100 浏览
元朗国有新cafe🤩单睇外观就已经好吸引😍😍 白色圆拱门、湖水绿墙身🥰再加上半开放式阳台🍃好有休闲渡假嘅感觉😌 入到店内见到大大幅既壁画,即刻精神为之一振🤩📸🍗魔鬼鸡翼 ($78)鸡翼被乌卒卒嘅酱汁覆盖住😋虽然同咁Fancy嘅环境真系唔系好夹🙈 味道咸咸地,墨汁同蒜味唔算突出🤣🤣不过胜在即叫即做,热辣辣,好香脆,拉返唔少分数🤤☕️Flat white ($48)味道正常,微苦,都算易入口😂 整体来讲,新店食物方面仍有很多进步空间☺️☺️ 而且定价都较高,应有更好的质素 但环境真系好靓🍃有个大窗让光线渗入 (幸好今日唔算好热😛)好啱打卡💕 📸人流未算好多可以慢慢坐下chill下🍵而且店员好nice,完全冇压迫嘅感觉🥰🥰 好好坐好舒服🌱

🍗魔鬼鸡翼 ($78)

☕️Flat white ($48)
味道正常,微苦,都算易入口😂

2020-09-12