餐厅: 冰極餐廳
资讯:

2023-03-16 1510 浏览
🥗冰极特色沙律 $288: 呢款沙律佢有分大同细,而我哋嗌嘅就系细既特色沙律,佢里面有烟三文鱼🐟,西班牙火腿🐽,烧鸡🐔,香草等,细份嚟讲其实佢都几足料,佢里面有橄榄,都唔系到到都有,所有配料都非常新鲜,食落唔错👍🏻🐧招牌企鹅形薄批 $288:满心欢喜见到佢地嘅招牌企鹅薄饼就谂住叫嚟试下,点知嚟到真心失望,见到个款都唔想食,佢叫薄饼,但系个底系好似薯片咁薄,其实都唔会饱得去边,佢里面嘅材料有龙虾,带子,青口,芝士,不过都系偏少,至于味道都系一般,一味靠芝士盖住啲配料🍹企鹅舞曲 $70: 呢款特饮其实都冇咩特别,卖相有啲普通,入面主要系菠萝汁,柠檬汁,雪碧,佢只系将呢几款沟埋一齐再加几粒蓝莓就系,不过喺里面食嘢都差唔多咁嘅质素🍹香橙特饮 $60 : 呢杯其实系橙味soda,都系果句非常普通,卖相好少少,但味道都系麻麻纯粹系个境较为特别,可以望晒整个企鹅馆,装修座位都唔错,比较阔落,但唔知系咪唔够职员,所以都系嗌极都冇人🤷🏻‍♀️