2012-12-13 371 浏览
相约友人到天后揾食, 佢建议来此店食午餐, 话上次来试过佢地既TEA SET唔错而且佢地杯咖啡非常好饮.12点已经来到, 店子好细而且座位亦非常迫, 论环境真系唔多舒服.LUNCH SET一般都要$90左右, 价钱亦唔算吸引.我地2个人叫左个烟鸡香草酱长通粉及烧猪肋骨配西班牙饭今日既餐汤系甘笋汤加自制面包, 不过二者味道只属一般, 面包亦唔算特别松软香绵.再来就系个长通粉配上香草酱非常味道, 而且鸡肉经过烟熏同样出色, 只系略缣偏咸.反而另外一个既主菜就麻麻地, 虽然烧猪肋骨整得唔错肉质亦够淋身, 只可惜整碟最差就系个西班牙饭, 个饭本身唔系用西班牙米去煮, 就好似普通既茄汁炒饭再加上几片茄子及翠玉瓜味道怪怪, 最后我地2个人都系放弃整碟饭.最后友人推介此店既咖啡, 无错系真系几香浓, 不过以环境咁迫价钱又唔算平既话来讲, 相信我都唔会再来.

LUNCH SET一般都要$90左右, 价钱亦唔算吸引.

我地2个人叫左个烟鸡香草酱长通粉及烧猪肋骨配西班牙饭

2012-12-12