2021-03-21
🇭🇰Rooftop Café by Momentum Coffee ·我哋个日做运动之前有少少时间就嚟左呢间顶楼cafe食早餐☀️佢坐窗边都几靓既 虽然望到嘅都系楼景 但系真系几开阳😎😎不过呢间餐厅上菜真系有啲慢 我地等左多过半个钟先有野食🙊·rooftop breakfast $158佢个all day breakfast真系排得好靓 同上网睇到啲相一样😈佢啲蘑菇煎得几好食 不过个蛋就有啲creamy得济 有少少漏🤔之后佢个面包上面有啲蒜蓉我几钟意 个薯饼都超脆 其他就正常发挥啦🤣🤣·smoked turkey with salsa bagel $98呢个系我哋本身惊食唔晒 以为呢个会细份啲 所以嗌既 点知呢个最饱😂佢个bagel系比较实𠮶种 系真系比较硬 口感麻麻 反而佢个薯条炸得几好食😌·#rbyeat#rbycafe#rby铜锣湾·📍铜锣湾渣甸街66号亨环22楼
rooftop breakfast $158
#rbyeat