2016-12-01 226 浏览
Te Momento 慕茶其实之前系open rice 见到就想试下个All day breakfast, 但总系冇心行动,结果终于有人话同我去食,结果又唔知醒,嬲嬲地就自己一个都照上去食。对于我作为一个路痴,佢叫做中等难揾,但难极都系观塘广场附近姐,观塘广场对面马路一直直行就会见到。禁岩有个姐姐系到派西餐既传单,肚饿既我就谂住揾唔到就是旦揾间食啦~偏偏张传单写既就系-- Te Momento 慕茶,会记得佢全名皆因打卡会5蚊,但佢Facebook 专页比较难揾,search 左我呢个平得一蚊得一蚊既人好耐啊~(哭)先讲一讲佢既环境先啦~同成栋工厦系完全唔同既感觉,好舒服好靓,d灯光都好柔和,好安静,同外面既对比真系好大,但可能我1200就到,基本上冇人禁制,可惜我得自己一个(仲嬲紧唔知醒个位)但都坐得舒服既个All day breakfast 都几多野食,但冇话咩特别既技巧,可圈可点,如果我有机会再去(今次俾我既感觉系值得再去)我会点意粉,好似吸引多少少,不过佢餐后个手工雪糕简直一绝,掂到一个点😍谂起都想食多次,个蜜糖苿莉花绿茶雪糕原本听到咩有蜜糖味都会觉得好甜,出乎意料之外配左绿茶
Te Momento 慕茶

个All day breakfast 都几多野食,但冇话咩特别既技巧,可圈可点,如果我有机会再去(今次俾我既感觉系值得再去)我会点意粉,好似吸引多少少,不过佢餐后个手工雪糕简直一绝,掂到一个点😍谂起都想食多次,个蜜糖苿莉花绿茶雪糕原本听到咩有蜜糖味都会觉得好甜,出乎意料之外配左绿茶之后有一阵阵既茶香味成件事好正好清新

但成set要72贵唔贵就见人见智,毕竟唔系地铺识揾试去既人又唔多,再加上食环境同气氛其实都值既,总要系冇加1架,但服务都唔错
All day breakfast
2016-12-01