2022-08-28
趁住假日阳光☀️普照就外出走走,四围逛逛,逛到呢间#ChowTime ,感觉有环境氛围都唔错,望望餐牌都有很多选择,各款套餐,小食、沙律、排类、意粉、Pizza同甜品🍮,价钱方面都合理,于是进入开餐啰✌️。点左法式蟹肉🦀🦞龙虾汤,汤系creamy杰身的,🦞龙虾鲜味浓郁,仲食到蟹肉,饮得啖啖滋味,配搭嘅蒜蓉包都脆口😚。注重健康的我一定会点~烟三文鱼红菜头牛油果沙律,清肠胃之选☺️又非常有益健康,车厘茄和新鲜沙律菜,配搭柚子沙律汁,健康开胃。水波蛋卡邦尼意粉🍝,烟肉咸咸地,蛋汁流出拌着creamy酱汁,条条意粉都充满味道,非常好吃😋。法式腐乳宝云酥澳洲羊架,点了7成熟度,羊架表层焗到香脆,带有些少🤏膻味,咬落有肉汁,肉质柔软唔会韧,食到腐乳酱味、再涂上口感好有层次,配菜都相当唔错!☺️老友饮左杯鲜奶咖啡,拉花美美的,我都轻尝了一口,饮到咖啡嘅香浓。咁热天时我就黎番杯啤酒🍻,咁至系爽YY🙌🤗。
四围逛逛,逛到呢间#ChowTime ,
条条意粉都充满味道,非常好吃😋。
咁热天时我就黎番杯啤酒🍻,咁至系爽YY🙌🤗。