2024-10-18
朋友饭局,黎到旺角,虽然多韩国嘢食,但系个人觉得质素比较参差,但系今次嚟到呢间韩式食店,食物质素十分之高,好值得推介😍⭐️紫菜饭卷 $98炭烤豚肉嘅紫菜饭卷,经过腌制嘅豚肉,配上黄萝卜红萝卜丝,再加埋牛蒡爽脆口感,而且份量十足,饱肚之选😋⭐️水冷面 $138香港咁热嘅天气,点可以唔食水冷面?腌制嘅烤牛肉,满满嘅配料再加埋白萝卜同埋高汤捞埋一齐食,消暑之选!⭐️半份炸鸡配香肠年糕串 $176佢系无骨嘅炸鸡,食落好方便,同埋炸得香脆同肉汁丰富,再加埋大量嘅薯格薯条,份量十足!另外我哋仲叫埋香肠年糕串,卖相吸引!配合埋韩式甜酸酱汁零舍开胃!⭐️辣炒猪肉 $288无论系份量同气势都系十足!可以选择辣度,正常辣到大部份人都可以接受到,而且配合埋拉丝嘅芝士,同埋紫菜饭,十分惹味!⭐️海鲜葱煎饼 $138大量嘅海鲜配合埋海量嘅葱段,而且煎得劲香脆,配合埋佢哋特制嘅酱汁,配酒一流!⭐️串串鱼糕汤 $228去韩国嘅夜市必定会食到!呢度嘅鱼糕同样系好够份量,配合埋野菜同埋香菇,好食到连汤都饮埋🤤⭐️Honey Makgeoli $128咁多好嘢食,点少得韩国米酒!配埋蜂蜜劲易入口,一班人饮就最适合喇!
⭐️紫菜饭卷 $98
⭐️水冷面 $138