2019-03-18 69 浏览
前几日心血来潮,好想食下日本野,诸事经过尖沙咀就决定试吓呢间千上啦🙈🙈而我同朋友就决定叫一个二人餐share🤤🤤刺身三品三款刺身都好厚,感觉好抵食,而且都食得出好鲜甜,证明左都几新鲜🤤🤤而个人认为最好食嘅系透明嘅鱼,佢嘅味道系比较爽口鲜甜特色卷物𠮶日食嘅特色卷物系蟹膏寿司,寿司上面放咗一层蟹膏,识落好浓好香,二寿司入面包住一旧蟹柳,令到口感变得好特别,一人得两旧真系有啲唔够喉🙈🙈天盛天盛嘅即系天妇罗,而呢一份天盛入面就包左虾,蕃薯同埋南瓜,佢既炸粉只系薄薄一层,所以食落都唔会觉得太热气纽西兰羊鞍羊鞍既size比我想像中大,羊肉味都算浓,但就唔会过骚,加埋芥末酱食味道真系好夹🥰🥰串烧4款串烧包括左有牛舌、猪腩肉、紫薯同埋豆,个人觉得最好味既系牛舌,烧得好香而且调味岩岩好😍😍汤稻庭最后每人中分别有一碗小乌冬,乌冬煮得岩岩好,够晒弹牙

刺身三品

特色卷物
𠮶日食嘅特色卷物系蟹膏寿司寿司上面放咗一层蟹膏,识落好浓好香,二寿司入面包住一旧蟹柳,令到口感变得好特别,一人得两旧真系有啲唔够喉🙈🙈

天盛

纽西兰羊鞍

串烧4款

汤稻庭
最后每人中分别有一碗小乌冬,乌冬煮得岩岩好,够晒弹牙