2023-04-28 43 浏览
我地不嬲去湾仔都系行会展,但系古五到附近都好多野食。上网留意到好多人都推介呢间黑龙,所以就冒名而来,一试究竟!Lunch时间入到去见到呢度既坐位都比较多👀员工好有礼貌,带好位之后,提供餐牌比我地,照顾都几周到。今日既评分如下:食物好评🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️环境好评🉐🉐🉐🉐🉐🫶🏻 樱海老沾面%真系好惊喜🙀超大份丫,仲配埋好多陪配菜,最钟意系佢个汤,好浓郁好惹味,有咬口既沾面都配上佢既自家制配方,得呢度先食到!🫶🏻 白鸡塩味拉面%呢个都唔错,食落系好有口感管面里面都沾满汤汁,完全同鸡肉好夹,食到好滋味.🫶🏻 章鱼烧%呢个真系不得了佢既外皮做得好酥脆,入面鲜嫩多汁,仲要有咁多,而佢个特制酱汁仲可以令到味道提升,。🫶🏻 饺子%呢个饺子大只🙀食到一阵油香好惹味,里面既 馅料好丰富。 👩🏻‍🦰🫶🏻白酒呢度既食物咁好质素,点少得黎一杯白酒,白酒系慢慢品尝既😻白酒经过发酵,浓度高好香醇,白酒仍然出色

🫶🏻 樱海老沾面%
🫶🏻 白鸡塩味拉面%