2023-11-01
同朋友平日下午2:40到,好 surprise 咁见到无人,一度怀疑系唔系未开舖😂,入店后就选择坐榻榻米.去到店员通知当日只有三款食物,最后叫咗黄豆黑糖豆乳,Mont blanc,十常吐司,朋友叫左茶.(其实本来想是芝士蛋糕或者蛋卷)黄豆黑糖豆乳-估唔到黄豆粉同豆乳都咁夹,重点系佢黑糖少少调味,饮到个黑糖味但又唔太甜,几好十常吐司-外表同一般嘅吐司/西多唔一样,都算香蛋味,口感好绵密,系唔错,但唔系好岩我个人口味Mont blanc-外表系栗子丝,中间系云呢拿雪糕,饼底系蛋白霜,份量唔少,外型岩打卡.但相对上对味道呢个有少少失望,因为个外表既栗子丝唔系特别香浓,粟子味唔太出.我个人麻麻地中间配雪糕.饼底相对唔错.三样一齐食系好d,但只可以讲呢一种嘅Mont blanc唔系我钟意食𠮶种走𠮶时大约四点嘅人开始多总结,呢间环境系唔错(榻榻米,坐到后来都几攰),只不过食物唔太岩我个人口味姐
去到店员通知当日只有三款食物,
走𠮶时大约四点嘅人开始多