谂住就我怀孕既朋友去旺角食餐厅,冇乜时间可以约,book左12点半,计埋我先两枱客但有5个店员,哈哈,然后我坐果个位系冇开冷气,节约能源都起码有客既位置要开啦,而且太阳晒入黎,好热,但开左冷气我fd觉得涷,自己着3啦。入座果时,我叫店员安排一个吾会比人行黎行去撞到既位,但见到打卡位想坐,但有另一个讲野难听店员话有人book左,到我就走果时,我隔离枱又比佢调枱㖞,咁点解90分钟前吾比我坐🙄🙄既然2个90分钟订座既人都未黎,但神早留留废事发皮气啦,令我用餐体验好差。野食方面,几好㖞,有餐汤我吾知道,但吾知磨菇定黑松露,我讨厌菇味,试左一啖就冇饮好浪费,佢都几大碗下,想截停果时已经太迟,个沙律同包都几好,系我吾识欣赏个汤🤦🏻‍♀️我觉得我食既意粉都有菇味,但蕃茄味盖到大部分,吾知店员太得闲定点,冇乜人又劲快汁野,好似想赶客咁,呢一点真系要再加训练,另外野饮都好靓😊😊😊😊😊😊😊个门口好靓,不过我吾知道可以负重几多吾敢坐落去个圈度,又有摆d水晶球好靓,原来尽头有anson lo既海报,音乐都系播viutv歌手既歌,洗到我脑,但太大声啦,影响倾计,冇计倾既人都岩黎食。其实餐牌选择吾多,只系一出lif

其实餐牌选择吾多,只系一出lift而且觉得hot pink好靓😊😊😊要影张相先入去,但员工真系应该训练下,限时90分钟都吾好咁赶客啦,如果餐厅坐满人应该几逼几嘈下。