2018-09-19 438 浏览
之前去太古既太古城中心做野,太早太眼训,谂住去买咖啡饮,近地铁站岀口咖啡铺头真系冇乜选择,都冇上电梯,发现左呢一间pacific coffee😱 佢嘅环境都几大,都好靓!仲要好静,超级舒服!😍因为我见隔离麦当劳冇位坐,所以决定选择坐得舒服既pacific coffee!!! 叫咗一杯mocha brownie,本身好钟意饮mocha,又钟意brownie,所以通常都叫呢一款🤣 不过,其实都唔关事~ 因为系唔会食到brownie, 佢去打碎左,融入mocha度,但好有口感好好味,又唔会抢左咖啡味,虽然就有朱古力味,但系咖啡味都好重👍🏻✌🏻 整得好快,就坐左喺度一个钟叹下,因为环境实在太舒服😍

整得好快,就坐左喺度一个钟叹下,因为环境实在太舒服😍