又一城其他餐厅唔算多人,但系呢间都几多人排队价位嚟讲确实CP值不错,主菜都系100头左右金橘味炸鸡几特别,不过食落就有少少似柚子味炸鸡炸得好香脆无骨炸鸡嘅鸡比较细件,皮比较多,肉就唔算非常多汁配菜有薯条, $100左右半份鸡仲有薯条其实都几抵不过薯条就一般般, 麦当劳质素另外要一个小食流心芝士炸猪, 佢唔系猪扒嚟系猪肉片包住芝士炸炸得极度脆,有啲硬,一定要点酱汁食芝士份量多,猪肉片就一般,有雪味招牌嘅海鲜炖饭有几唔错海鲜份量都多,但系冇咩味而且配菜就有啲奇妙,一大旧小椰菜……个蕃茄都极度唔夹啲蚬有啲系连埋炖饭一齐煮,有啲就咁铺喺面,𠮶啲其实冇咩味不过净系讲个炖饭又真系唔差嘅, 我宁愿佢比少啲海鲜俾返多啲饭比较失望系佢个嘢饮叫咗招牌嘅柑橘乳酪坦白讲呢度食野唔贵,但反而$68一杯野饮,有好大部份都系因为靓点知嚟到变咗纸杯……唔靓之余,份量都少左好多, 个杯本身细咗, 个橙又沉咗落去, 饮两啖就已经饮完店员解释因为用晒啲杯其实佢态度好好但系水吧安排用纸杯呢个安排真系好差,如果真系冇晒啲杯,下次问吓个客介唔介意用纸杯,可能会考虑取消杯野饮整体服务态度好好不过坐得就好迫而且餐厅内嘅位置超级嘈吵反
又一城其他餐厅唔算多人,但系呢间都几多人排队
价位嚟讲确实CP值不错,主菜都系100头左右
金橘味炸鸡几特别,不过食落就有少少似柚子味炸鸡
炸得好香脆
无骨炸鸡嘅鸡比较细件,皮比较多,肉就唔算非常多汁
配菜有薯条, $100左右半份鸡仲有薯条其实都几抵
不过薯条就一般般, 麦当劳质素

另外要一个小食流心芝士炸猪, 佢唔系猪扒嚟
系猪肉片包住芝士炸
炸得极度脆,有啲硬,一定要点酱汁食
芝士份量多,猪肉片就一般,有雪味

招牌嘅海鲜炖饭有几唔错
海鲜份量都多,但系冇咩味
而且配菜就有啲奇妙,一大旧小椰菜……个蕃茄都极度唔夹
啲蚬有啲系连埋炖饭一齐煮,有啲就咁铺喺面,𠮶啲其实冇咩味

比较失望系佢个嘢饮

叫咗招牌嘅柑橘乳酪
点知嚟到变咗纸杯……
店员解释因为用晒啲杯
其实佢态度好好