2022-05-23 647 浏览
以前读书要做group project 一定系黎登打士广场🥰依家准备密谋搬屋,所以就黎左旺角装修街睇野,之后我老公就想整理好啲资料先,费事俾老人家知道又参与一份…我就即刻谂到呢到啲cafe食物 Special drinks 🍹 11月 - $68呢个系雪糕、杏仁片、抺茶沙冰❤️超好饮!因为我老公11月生日🤣佢话11月一定系正野浓浓嘅抹茶!就算溶咗雪,个抹茶味都冇淡💪🏻个啲杏仁又好香口,夹埋一齐真系好正菠菜鸡肉意粉 -$98 +$12 转饮品呢个真系好!好!味!呀!个汁好creamy,啲意粉又弹牙!啲鸡肉粒又好够味有辣椒仔同芝士粉简直系将个意粉升华🤣芒果益力多你以为会好甜,佢又唔会㖞😘淡淡嘅甜味,又有芒果香味,钟意微甜嘅可以嗌呢个,冇咁邪恶😈服务店长哥哥好nice呀!因为系cafe,加上我哋早上,人唔多,可以专心倾下野🫶🏻有需要揾staff都好快上野🥰环境够凉🥰够静🤫好舒服😌地方又大,倾野一流!我同老公将啲资料摊开黎睇同写,不知不觉都坐左个半钟🫶🏻
我就即刻谂到呢到啲cafe

食物

Special drinks 🍹 11月 - $68

菠菜鸡肉意粉 -$98 +$12 转饮品
呢个真系好!好!味!呀!
个汁好creamy,啲意粉又弹牙!啲鸡肉粒又好够味

有辣椒仔同芝士粉简直系将个意粉升华🤣

芒果益力多

够凉🥰够静🤫好舒服😌地方又大,倾野一流!
我同老公将啲资料摊开黎睇同写,不知不觉都坐左个半钟🫶🏻
2022-05-23
  • 11月抹茶