2022-09-05
相关食物:Argo Martini $175, 另外两杯cocktails 无记低之前一直想嚟Argo试下,上次christmas 想嚟但无位,要等位所以最后去咗The Aubrey,今次星期六夜晚想饮杯野倾吓偈又想起Argo 未试就嚟试吓简单讲一讲,中环IFC旁地点方便,环境舒适优美,今次夜晚晚饭后去完全唔使等位,被安排坐喺bar 嘅最入面比较private嘅位置,比起出面较静同少啲人,个人觉得好适合情侣或者钟意环境private 少少嘅人,饮品方面一坐低有welome drinks (champagne), snacks 系olives & nuts, 无特别,cocktails 方面因为我本身个人唔太钟意cocktail,多数太甜,所以唔俾太多意见,记得Argo Martini个味系几特别,其他就无咩深刻印象,waitress 服务好,用心介绍(不过又唔算系非常unexpected 或太surprised 因为始终系four seasons,反而唔expect service 差)整体而言,呢度一定唔会系CP高,不过可以好chill坐好耐都无人会赶(当然会循例问你要唔要多杯et
整体而言,呢度一定唔会系CP高,不过可以好chill坐好耐都无人会赶(当然会循例问你要唔要多杯etc),所以如果想揾个静静地,环境靓,坐得耐同舒服,倾密偈等等,Argo系一个唔错嘅选择