2021-03-16 786 浏览
今日去左Yoho 食牛舞烧肉放题,环境超级好,仲要有卡位,门口职员都好细心介绍有咩食有咩唔同,有换网,有服务,态度好,够钟都无即时赶你走!但食物质素认真麻麻,够够牛都好鞋,一样味,个炉点烧都好痴,落埋油都系咁,烧肉汁同柚子醋都唔好食!出面主打既日食雪条全部都超级劲甜同药水味,今日唔觉有日式雪糕杯!出面既小食,入到去既时候同走既时候都好似我呢一张图咁,问经理会唔会Refill , 佢话帮我问下,一阵答我:系得出面咁多架啦!我心谂,同厨余有咩分别?个一个咩和牛筋肉饭,虽然图片只供参考,都唔系差咁远呀?走左要即去食返个tea 🥲好似无食过野咁!现实与想像第一次食烧肉食左2个Yogurt , 真系好食既,因为系Movenpick , 不过系Yogurt 唔系雪糕!仲有无糖乌龙茶同低糖绿茶好饮!伏到出门口撞到隔离枱一齐话,未食过咁难食既牛肉🙃!佢仲要食最贵个一只,我好在好缩左沙叫咩 SRF 极黑口就算,呢期好多广告同打手,夜晚Full book 到4月中,不过住元朗既朋友讲,元朗区烧肉选择小,所以咁full book !

现实与想像

仲有无糖乌龙茶同低糖绿茶好饮!