今晚约咗朋友响荃湾食晚饭,行行吓就去咗愉景新城,见这间铺不用等位就入咗去。我order 咗个烧银雪鱼定食($79),而朋友就order 咗个牛油拉面套餐($83),另外再叫个牛油炒本菇($49)。个牛油炒本菇都几好,本菇好新鲜大粒,很爽口,唯一可惜是牛油味唔够浓。个烧银雪鱼定食包括"白饭+面鼓汤+蟹子沙律+银雪鱼"。个蟹子沙律好味道,但主菜银雪鱼就失色,烧得太耐,块鱼皮己经烧焦了,鱼亦很干,完全冇银雪鱼𠮶种滑嘅口感。个牛油拉面餐包括"一碗拉面+小吃一碟(朋友选了炸鸡软骨)+一支汽水"。坦白讲碗拉面卖相一般,但朋友话几好,唔太咸。个炸鸡软骨就几好,又脆口。食物总括算一般,但系就吸引唔到我会再次帮趁啰。唯一可取是环境宁静,个waiter服务勤快,唔洗等位。