2010-10-24
一行12人往FAT Angelo"s此餐厅是美式意大利菜星期六晚食饭, 系唔爆.岩我地怕嘈既人, 灯光不太暗. 尚可接受主动加水及收碟餐牌注明叫主菜,意粉, pizza就送沙律及面包, 但记紧不是任食另外每人加hkd24, 就可住饮沙律送左4碟, 2只味—海撒沙律及克橄榄沙律. 面包送左2篮意大利杂锦pizza---超大个, 嫌唔够茄汁但料够多克松露芝士杂菌意大利烩饭----饭是软及芝士包住, 味道刚刚好. 但一层橄榄油吓怕我, 虽然橄榄油是健康但不需要落咁多白酒海鲜意大利饭---饭也是软, 淡淡白酒味. 我唔钟意饮酒都接受.BBQ酱猪肋骨及BBQ酱猪肋骨拼鸡翼----无咩特别, 因为系落BBQ酱. 羊膝拼薯蓉----羊肉够嫩, 没有”苏”味, 薯蓉无咩特别白汁三文鱼阔条面---无味, 熟三文鱼&烟三文鱼太少, 汁无咩同太杰炸薯角----都系无咩特别, 外脆内软. 热LULU食系YUMMY最差系生日无甜品送及上菜无另外跟俾公匙及叉.
一行12人往FAT Angelo"s
此餐厅是美式意大利菜
星期六晚食饭, 系唔爆.
岩我地怕嘈既人, 灯光不太暗. 尚可接受
主动加水及收碟
另外每人加hkd24, 就可住饮
意大利杂锦pizza---超大个, 嫌唔够茄汁但料够多
羊膝拼薯蓉----羊肉够嫩, 没有”苏”味, 薯蓉无咩特别
最差系生日无甜品送及上菜无另外跟俾公匙及叉.