招聘中
$20,000
月薪 (面议)
前日见老友放假,就约佢去返我哋旧时返工嘅地方附近食下tea,倾下计,chill下 😎 来个 Happy Friday 🥳拣咗呢间cafe 坐,好多花花布置,充满少女心 🌹🌺但不过都好多男人帮衬㖞 😂(估计喺呢头返工,呢度方便食饭姐😆)但都证明cafe有魅力先 😁环境的而且确好舒服呢,又够开扬,我都坐到唔愿走啊 😙原来呢度嘅花花布置一年按四季转换布置,我当日去嘅时候应该刚刚转咗新布置冇耐 😃好有心思,连台面都系布满花/叶 🍂🍁🌹店员系超有礼貌,好好笑容 😀🙏我同老友都唔系太肚饿,就简单咁叫少少嘢食,叹杯啡 😊原来呢度有得玩艺术打印咖啡架!🤩之前去某间咖啡店,当日佢话部机坏咗,无缘体验,有d伤心...今日呢度可以补偿下 😁✌️虽然就唔系彩色打印,但都一样咁开心 ❤️😄大家如果想要打印咖啡,可以先拣定d心水嘅图案,建议就唔好拣太花巧太复杂嘅图案,印出嚟会突出d+清楚d 🖨️(❣️放心,系采用可食用色素打印图案在咖啡上) ☕ Latte 🍼呢杯印咗我老友个仔.... 嘅卡通版本 😂😂😂唔会太过奶或抢走哂d啡味,味道够香浓,口感亦顺滑 💕☕ Mocha 🍫呢杯印咗我钟意嘅miffy兔仔 🐰好好饮!😍 好

拣咗呢间cafe 坐,好多花花布置,充满少女心 🌹🌺
但不过都好多男人帮衬㖞 😂
(估计喺呢头返工,呢度方便食饭姐😆)
但都证明cafe有魅力先 😁
环境的而且确好舒服呢,又够开扬,我都坐到唔愿走啊 😙

好有心思,连台面都系布满花/叶 🍂🍁🌹

店员系超有礼貌,好好笑容 😀🙏

我同老友都唔系太肚饿,就简单咁叫少少嘢食,叹杯啡 😊

原来呢度有得玩艺术打印咖啡架!🤩

打印咖啡

今日呢度可以补偿下 😁✌️
虽然就唔系彩色打印,但都一样咁开心 ❤️😄

(❣️放心,系采用可食用色素打印图案在咖啡上)

☕ Latte 🍼
Latte (打印咖啡)

呢杯印咗我老友个仔.... 嘅卡通版本 😂😂😂
唔会太过奶或抢走哂d啡味,味道够香浓,口感亦顺滑 💕

☕ Mocha 🍫
Mocha (打印咖啡)

呢杯印咗我钟意嘅miffy兔仔 🐰
好好饮!😍 好香朱古力味,饮落去甜滑,但唔会觉得好漏,好快会饮哂 😆😋

🥖 焗吞拿鱼法包 🐟
焗吞拿鱼法包

大家有眼见,落好多料!
酱料又足,加上少许生洋葱及香草,好香口、滋味,yummy 🤩🤤

🍞 樱花虾多士 🍤
呢个要推介 🔥
樱花虾多士

多士唔会烘到好干好硬身,亦唔会切到好厚身,咬落去系松软 👍
原只虾肉好弹牙又鲜甜,配埋千岛酱,滋味又开胃 😋😚

2022-11-25
用餐时段
下午茶
Latte (打印咖啡)
Mocha (打印咖啡)
樱花虾多士
  • Latte