2017-09-25
前排约左班好耐无见嘅frd食饭,见到open rice食评啲人话呢度好班一大班朋友倾下计食下野所以就提早book左张枱食7点入到去都有几枱客人,吾算太full,店员预留左张角落位嘅4人枱坐低左1分钟都无就送上餐牌同水,晚餐定价都偏贵,所以最后我地都系散叫左几样野share我地总共叫左两款鸡翼,水牛城鸡翼无想像中咁辣,如果辣小小会滋味啲好食啲蜜糖柚子鸡翼就有惊喜甜甜地好开胃几好食另外个黑松露野菌意大利饭同出面食嘅有小小吾同,佢比较干身小小,无咁香口同creamy,但系就无咁济,所以见人见智,但系我就中意creamy啲入面好多菇都几原汁原味几新鲜我觉得最有惊喜嘅系个pizza 平时食开厚批,第一次食咁薄嘅pizza ,个牛油果加个辣鸡肉简直绝配又辣又fresh好好食,个批有d似食紧饼好脆 ,不过份量就吾算太大最后叫左个牛扒,一上枱有小小吓亲,劲大块,但原来无任何酱汁,最后净系加左小小盐同黑椒,味道都okay嘅,原汁原味,不过略嫌干左小小呢个价钱食会贵左小小之前见有人话佢地嘅服务质素一般,但系我果晚又觉得d店员啲服务态度吾错,好主动帮我地不过果晚个环境就吾系咁清静有一张大枱嘅客人比较嘈,搞到
之前见有人话佢地嘅服务质素一般,但系我果晚又觉得d店员啲服务态度吾错,好主动帮我地不过果晚个环境就吾系咁清静有一张大枱嘅客人比较嘈,搞到我地倾计都辛苦小小,当我地向店员反映之后先知道有人系度搞speed dating听到真系有小小嬲,不过好彩佢地都安排得几好,所以吾算太混乱,但系真系无谂过有人会系cafe搞呢啲野