2022-05-24 39 浏览
将军澳海旁特色美洲菜💁‍♀️🌱味道好,装修怀旧,照顾有宠人士同无宠人士🤩呢间系pets friendly餐厅,提供宠物餐。地方大,仲有个大千秋💕好适合同宠物散完步嚟食野打卡🎉值得欣赏嘅系,佢地唔止方便主人们,仲有分开一个地方比无宠人士,平时有啲人鼻敏感或者怕动物都无问题啦💕三色酱芝士素菜墨西哥烤饼 $88有惊喜💕三种酱我都钟意,牛油果fresh又绵,衬sour cream同咸辣嘅茄酱,好有层次,就咁食同点烤饼都一流。烤饼好香,中间有清甜嘅三色椒同激情嘅辣酸瓜,平衡满分,好开胃好好味。辣味炸鸡牛油果汉堡 $158🍔牛油果唔少,炸鸡香而唔鞋,厚身。汉堡嘅份量十足,亦有香辣嘅风味,正。巴马臣芝士脆片拌牛油果泥香柠蟹肉沙律$118🥑🧀呢个造型比我想像靓好多💁‍♀️以为美国菜多数比较豪迈,估唔到都有干花拌碟摆盘呢回事💕巴马臣芝士口感薄脆,捞落牛油果好适合。

三色酱芝士素菜墨西哥烤饼 $88

辣味炸鸡牛油果汉堡 $158🍔