2023-07-03
茴香 FENNEL🌟整体: 晚餐配合意外高质沙律吧 无敌高层风景 算系几啱约会🏠环境: 落地大玻璃 高层开扬风景 好欣赏佢有户外露台座位 冇咁热嘅天气嘅时候好好Feel🧑🏻🍳服务: ✅☆║.............║☆Dinner set for 2 $698‼️ 美国西冷配薯菜及烧汁✅ 西冷脂肪与肉质比例非常均匀 多少少咬口 肉味香浓✅ 叫五成熟就啱啱好‼️FENNEL 特色片皮鸭薄饼 ✅ 呢个几有趣 属于脆薄底 将片皮鸭嘅味道融入系pizza 当中 鸭唔会韧影响本身pizza嘅口感✅ 另外有青瓜 可以加~ 清爽青瓜可以中和下油腻感‼️ 精美沙律吧✅ 初头以为会好Hea 不过水准可以同酒店嘅一比 竟有海水味几重的加拿大雪埸蟹脚✅ 蓝芝士、芳提娜芝士、布里芝士都几出色‼️ Beauty & the Beast $158✅ 用食用闪粉去制造梦幻打卡场景 ✅ 饮落有红酒既DNA 但系更加易入口‼️ 能醉的Tiramisu $148✅ 呢个好特别菇型cocktail 樽 就咁望真系估唔到系乜 几好打卡 ✅ 饮落去唔太似酒 几浓Tiramisu 味 饮完一阵先feel到酒味 📍 尖沙咀山林道
FENNEL
✅ 叫五成熟就啱啱好
‼️FENNEL 特色片皮鸭薄饼
✅ 另外有青瓜 可以加~ 清爽青瓜可以中和下油腻感
‼️ 精美沙律吧
✅ 蓝芝士、芳提娜芝士、布里芝士都几出色
‼️ Beauty & the Beast $158
✅ 用食用闪粉去制造梦幻打卡场景
✅ 饮落有红酒既DNA 但系更加易入口
‼️ 能醉的Tiramisu $148
📍 尖沙咀山林道38号银座38 17楼
17/F, Nathan Hill, 38 Hillwood Road, Tsim Sha Tsui
⏰ 星期一至日
12:00 - 15:00
17:30 - 22:00
☎️ 电话号码 95367199
📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2
📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励